Confidentsmile

Confidentsmiles tandblekning sker med hjälp av skenor och blekande gel. De använder sig av ett patenterat komplex som i munnen bryts ned och frisätter syre i icke-radikal form som ljusar upp fläckar och missfärgningar på tänderna. Det innebär att formulan är fri från peroxider och godkänd enligt de nya EU-direktiven.

Deras Startkit för Tandblekning innehåller det nödvändiga: skenor, gel och bruksanvisning. Utöver det får man även en LED-lampa formad efter skenorna som är till för att intensifiera resultatet. De säljer även en tandblekningspenna som kan användas för att fräscha upp vissa partier efter blekning. På sidan finns också bettskenor och blekningsgel att köpa separat för komplettering av kit.

Beställ här

 

Effektivitet och biverkningar

Optimalt resultat uppnås efter 7-10 behandlingar på 20-60 minuter vardera. Hur lång tid det tar beror på hur missfärgade tänderna är innan påbörjad behandling. Beroende på livsstil och utomstående omständigheter varar resultatet 6-12 månader. Periodiska blekningar för att uppehålla tändernas vithet kan göras utan att biverkningar ska uppkomma.

Den peroxidfria formulan är formulerad för att förhindra biverkningar som ilningar i tänderna och irriterat tandkött. Formulan har inga kända bieffekter.

Pris och frakt

Ett Startkit kostar 495 kronor vilket ligger i linje med liknande produkter. LED-lampan som ingår utan extra kostnad är ett plus i kanten. Confidentsmile har en Nöjd-kund-garanti som innebär att du kan få pengarna tillbaka om du inte blir nöjd med resultatet, dock får du inte tillbaka hanteringskostnaden på 78 kr.

Frakten är alltid gratis och leveranstiden 1-2 arbetsdagar. Förutom kortköp, faktura och banköverföring kan du även välja att delbetala ditt köp från 50 kronor i månaden.