Beconfident

Beconfident erbjuder tandblekning och hudvårdsprodukter för hemmabruk. Företagsidén är att ett självsäkert leende och vacker hud kan göra under för självkänslan. Beconfident erbjuder ett brett sortiment tandblekningsprodukter som är utvecklade i Sverige och tillverkade i USA. Metoden bygger på flera rengörande substanser, ex Surface Active Agents, som löser upp missfärgningar och sodium bikarbonat som aktivt bleker utan peroxid.

Deras Tandblekning Start Kit innehåller grundprodukterna som behövs för hemmatandblekning: skenor, blekningsgel och instruktioner. Den blekande gelen har en fräsch melonsmak för att skapa en trevligare upplevelse, till skillnad från vissa andra produkter där gelen kan ge en äcklig bismak i munnen. Formulan innehåller även fluor för att stärka tänderna. De säljer även ett Tandblekning Premium Kit med en extra effektiv gel. I premium-kitet ingår också produkten Tandgloss som ska skydda mot framtida missfärgningar. På sidan finns även blekande tandkrämer, tandblekningspennor, munskölj och olika kit där produkterna kombineras.

Beställ här

 

Effektivitet och biverkningar

Startkitet kan bleka tänderna upp till 4 nyanser på 10 dagar, om behandlingen används 15 minuter per dag. Alla behöver dock inte 10 behandlingar utan för vissa kan det räcka med några stycken. Med Premiumkitet kan tänderna bli uppemot 6 nyanser vitare på 10 dagar.

Missfärgningen kommer gradvis komma tillbaka beroende på bland annat livsstil. Behandlingens resultat håller i ca 6-8 veckor, efter det kan du vid behov kan upprepa behandlingen för att motverka nya missfärgningar.

Behandlingen är fri från skadliga ämnen och har inga kända biverkningar.

Pris och frakt

Start-kitet kostar 449 kronor vilket är ett rimligt pris i jämförelse med liknande produkter. Premium-kitet och Deluxe-kitet kostar lite under 700 men innehåller då fler produkter och kan ge större effekt. Du kan välja att betala med kort, direktbetala, faktura eller delbetala. Om du inte skulle få samma resultat som hos en tandhygienist har Beconfident en 100% Nöjd Kundgaranti som gör att du får pengarna tillbaka.

Frakten är alltid gratis och produkterna skickas direkt till din brevlåda. Om du beställer innan 15:00 på en vardag skickas paketet samma dag vilket innebär att det antagligen kommer fram dagen efter om du bor i södra Sverige. Bor du i mellersta eller norra Sverige kan det ta någon dag extra.