Dentaworks

Dentaworks tillverkar tandblekning där man använder sig av skenor och blekningsgel. Gelen är PH-neutral samt fri från peroxider vilket gör den skonsam för emaljen. Den kliniskt testade formulan använder sig av Active Oxygen Technology och Surface Stain Removal System, vilket innebär att formulan frisätter syre i icke-radikal form som reagerar med missfärgningarna så att de genom oxideringsprocessen blir vitare.

Deras mest populära produkt är Dentaworks tandblekning, ett kit med allt som behövs för en tandblekning: skenor, blekgel och instruktioner på svenska. Sidan säljer även en tandblekningspenna som kan användas för “touch ups” om du tidigare blekt tänderna eller för att nå ställen som annars är svåra att komma åt. Tandblekningen och pennan kan beställas tillsammans i ett kit till ett förmånligt pris.
För möjligheten att komplettera kit från tidigare blekningar säljs även skenor och gel separat. Sidan erbjuder också diverse tandvårdstillbehör som munspeglar och tungskrapor.

Beställ här

Effektivitet och biverkningar

Maximal effekt uppnås efter 5 till 30 timmar beroende på hur missfärgade och fläckade dina tänder var innan behandlingens början.
Behandlingen håller vanligtvis tänderna vita flera år men för att undvika gradvis minskad effekt kan man göra periodiska blekningar en gång var 6-12 månader.

Dentaworks tandblekning har inga kända biverkningar eller sidoeffekter. Gelen är speciellt utformad för att undvika ilningar och ska inte orsaka skador på tandköttet.

Pris och frakt

Ett Startkit kostar lite under 500-lappen vilket är ett ganska vanligt pris jämfört med liknande produkter. Frakten är gratis för beställningar över 90 kronor, om du beställer produkter för under 90 kronor kostar frakten 29 kr. Produkterna skickas alltid med Express-leverans vilket gör att leveranstiden brukar ligga på 1-2 arbetsdagar.

Dentaworks erbjuder en nöjd kund-garanti ifall du inte skulle bli nöjd med resultatet av blekningen.