Dentway

Dentway erbjuder både skenor och strips för hemmablekning. Användning av skenorna ger ett mer grundligt blekande resultat och kommer åt överallt. Stripsen är mindre tidskrävande men bleker endast de delar av tänderna som syns när du ler.

Dentway Starter Kit innehåller tandskenor, blekningsgel och instruktioner. Behandlingen passar dig med känsligt tandkött då den är peroxidfri och PH-neutral vilket motverkar frätskador på emalj och tandkött. Du formar tandskenorna efter din mun och använder dem tillsammans med gelen för behandling 30-60 minuter varje dag tills önskat resultat uppnåtts.

En box Dentway White Strips innehåller 14 X 2 strips, det vill säga 14 stycken strips till överkäken och 14 till underkäken. En sida av remsorna är geltäckta. Gel-sidan trycks mot tandraden och formas efter tänderna. En behandling tar endast 20 minuter, och redan efter första behandlingen kan man börja se resultat.

På sidan säljs även tandkräm, tandtråd, tandborstar och produkter för bättre andedräkt. Om du har kvar skenor från en tidigare blekning kan du också köpa blekningsgel separat.

Beställ här

 

Effektivitet och biverkningar

Det är individuellt hur många behandlingar med skenorna som behövs för att uppnå önskat resultat, men de flesta märker effekt efter några dagars användning. Stripsen brukar ge bäst resultat efter 7 dagars behandling.

Det finns inga kända biverkningar av Dentways tandblekning. Den är formulerad för att undvika sidoeffekter som till exempel ilningar och irriterat tandkött.

Pris och frakt

Dentways startkit är relativt dyrt om man jämför med liknande produkter men ofta erbjuds det till ett förmånligt kampanjpris som matchar konkurrenterna, så håll ögonen öppna. De snabbverkande stripsen är billigare än startkitet men ger också ett aningen mindre omfattande resultat. Du kan betala ditt köp med kort, direktbetalning, uppdelad betalning eller faktura. Vid fakturaköp tillkommer en faktureringsavgift på 25 kronor.

Dentway har en nöjd-kund-garanti för alla förstagångsköp som innebär att du kan få mer tandblekningsgel utan extra kostnad om du efter 10 dagars behandling inte fått vitare tänder.

Frakten är gratis för köp över 400 kronor. För köp under 400 kr tillkommer en fraktkostnad på 40 kronor. Leveranstiden är vanligen cirka 2 arbetsdagar. Om du ångrar ditt köp och förpackningen är obruten har du 14 dagars ångerrätt.