whiteone tandblekning recension

White One recension

★★★★
Lyxigt alternativ med bra resultat!
Vi har testat och utvärderat White One tandblekning och samlat all information om deras produkter i denna lättöverskådliga recension.

White One är en av världens ledande aktörer inom tandblekning hemma. Under många år har White One inte bara arbetat med att etablera sig som en tongivande aktör i branschen utan har även lanserat banbrytande produkter.

Vi har testat deras produkter, granskat deras sortiment och utvärderat deras villkor. Den insamlade datan har vi sedan använt till att betygsätta White One, dels fristående och dels i jämförelse med deras främsta konkurrenter.

Whiteone tandblekningskit

White Ones produkter

White Ones erbjuder idag ett varierat sortiment tandblekningsprodukter för olika behov och förutsättningar. De erbjuder även en rad andra skönhetsprodukter fast de kommer vi inte fokusera på i dagens recension.

Bland de metoder som White Ones erbjuder inom tandblekning är följande fyra de mest effektiva och därmed också de bäst säljande produkter som företaget idag erbjuder.

 • White One tandblekningspaket – Innehåller allt du behöver för att snabbt uppnå ett perfekt vitt leende.
 • White One tandblekningspaket – Passar bäst för underhåll av redan blekta tänder.
 • White One white strips – En av de lättaste metoderna för att bleka tänderna hemma.

White One plasmaljus – Kombineras med en blekningsgel för upp till dubbla det slutgiltiga resultatet.

White One Ultimate tandblekningspaket

White One tandblekningspaket

Bästsäljaren!

Komplett kit som ger dig en riktigt bra start på din tandblekning. Innehåller utöver vanliga startpaketet även tandblekningspenna & tandkräm.

Endast 682 SEK

 • Komplett kit med flera produkter
 • Räcker 14 dagar
 • Snabba tydliga resultat
 • Bästsäljaren från White one
Blekningspenna från White One

White One tandblekningspenna

White One har även utöver tandblekningskit denna grymma tandblekningspenna med samma typ av tandblekningsgel för enkelt applicering.

Endast 349 SEK

 • Skandinaviens mest sålda tandblekningspenna
 • Peroxidfri
 • Smidig tandblekning
Whitening strips från white one

White One white strips

Förutom kompletta tandblekningskit så säljer även White one White strips för en mycket smidig och enkel tandblekning hemma.

599 SEK

 • Snabb och smidig tandblekning
 • Räcker till 14 dagar
 • Populär produkt

Har du aldrig blekt tänderna innan?

Det är inte helt enkelt att hitta rätt bland alla varor på marknaden när man ska bleka tänderna för första gången. Vidare påverkas beslutet av ditt behov – dvs. hur mycket vitare tänder du vill ha – om du blekt tänderna tidigare samt din generella munhygien.

Som tur är har White Ones skapat ett tandblekningspaket som är perfekt för alla, inklusive nybörjare, och som vi därför rekommenderar till alla er som aldrig tidigare blekt tänderna. Läs mer om White Ones tandblekningspaket och deras andra nybörjarvänliga lösningar nedan.

OBS! Till skillnad från sina konkurrenter har White Ones endast ett paket som ska passa alla oavsett situation och förutsättningar vilket vi anser är något fantasilöst.

Ultimate – White Ones tandblekningspaket

Tandblekningskit är på alla sätt och vis det enklaste och mest effektiva sättet att bleka tänderna hemma, oavsett om man gjort det innan eller inte. Tanken med dessa kit är att du ska kunna bleka tänderna hemma utan massa krångel, samtidigt som du kan förvänta dig lika bra resultat som hos tandläkaren.
Det är inte helt enkelt att hitta rätt bland alla varor på marknaden när man ska bleka tänderna för första gången. Vidare påverkas beslutet av ditt behov – dvs. hur mycket vitare tänder du vill ha – om du blekt tänderna tidigare samt din generella munhygien.

Som tur är har White Ones skapat ett tandblekningspaket som är perfekt för alla, inklusive nybörjare, och som vi därför rekommenderar till alla er som aldrig tidigare blekt tänderna. Läs mer om White Ones tandblekningspaket och deras andra nybörjarvänliga lösningar nedan.

OBS! Till skillnad från sina konkurrenter har White Ones endast ett paket som ska passa alla oavsett situation och förutsättningar vilket vi anser är något fantasilöst.

White One Ultimate tandblekningspaket

Ultimate – White Ones tandblekningspaket

14 dagar till vitare tänder med detta omfattande tandblekningsset. Tandblekningsgelen i kombination med plasmaljus försäkrar att du uppnår ett tillfredsställande resultat.

Ultimate är namnet på det ultimata paketet för den som vill bleka tänderna hemma; utan onödigt krångel och med samma fantastiska resultat som hos tandläkaren eller på en skönhetssalong. Kittet innehåller alla White Ones mest sålda produkter som försäkrar att du på endast 14 dagar får vitare tänder och att du sedan kan upprätthålla nyansen.

Genom att kombinera effekten från White Ones revolutionerande tandblekningsgel och plasmaljus kan du få upp till dubbelt så bra resultat som med en behandling utan ljus.

Endast 682 SEK

Paketet levereras med:

 • 1 st Tandblekningspenna
 • 1 st Blue Light™ – Plasmaljus
 • 1 st Tandblekningsmunspray
 • 1 st Tandblekningstandkräm
 • 1 st Tandkarta

Information om paketet:

Den grundläggande behandlingen med denna produkt sträcker sig över 14 dagar. Under denna period ska du behandla tänderna med tandblekningspennan och plasmaljuset två gånger om dagen enligt instruktionerna. Tandblekningstandkrämen och -munsprayen använder du dels under den 14-dagar långa behandlingen men även efteråt för att upprätthålla den nya nyansen.

Något vi lagt märke till att vissa White Ones tidigare kunder vill se förbättrat i paketet är tandkartan. Somliga anser nämligen att den inte är tillräckligt verklighetstrogen då färgerna inte matchar naturliga tandnyanser. Personligen har vi dock inte upplevt samma problem.

White Strips 3D – för nybörjare och snabba resultat

Lättare än så här blir det inte. White strips är utmärkta för nybörjare och de som snabbt vill bleka tänderna ett par nyanser.

White strips, eller whitening strips som de också kallas, är en simpel tandblekningsmetod som passar nybörjare samt de som inte vill använda sig av plasmaljus under behandlingen.

Trots white strips omfattande popularitet på andra platser i världen är White Ones en av få aktörer att erbjuda dem på den svenska marknaden. Inte nog med det men White Ones white strips är dessutom några av de bästa vi har testat.

 Information om white strips

Med White Strips 3D har White Ones lyckats göra tandblekning enklare än någonsin förr. Istället för att använda en tandblekningspenna och ett plasmaljus behöver du bara klistra en remsa på tänderna två gånger om dagen under 14 dagar. Under den tiden kan du räkna med att dina tänder blir flera nyanser vitare, fast du bör se skillnad redan efter det första behandlingstillfället.

Fördelen med denna typ av behandling är att du kan göra den i princip var som helst: på tåget till jobbet, när du lagar mat, framför TV:n, etc. Dessutom är white strips utmärkta när man behöver bleka tänderna längre bak i munnen.

Verksamma ämnen i white strips

Den aktiva ingrediensen i dessa whitening strips är en formel med den högsta godkänna blekningseffekten på marknaden just nu. Vidare har medlet en unik funktion som bleker tänderna på en 3-dimensionell nivå vilket innebär att den kommer åt alla mellanrum och att den bleker på en djupare nivå än många andra liknande produkter.

Andra blekningskurer från White One

Som tidigare nämnt har White One flertalet produkter för tandblekning. De två vi nämnt ovan är de metoder som passar de flesta och som samtidigt utlovar bäst resultat. Är du däremot i behov av att förbättra en redan utförd tandblekning, behöver fylla på ditt tandblekningskit eller vill testa en ny produkt så har du ett par alternativ att välja mellan.

Tandblekningspenna för underhåll

Tandblekningspennan i kombination med plasmaljuset är den bästa blekningskuren som White One erbjuder idag. Fast har du redan blekt tänderna och vill underhålla din nya vitare nyans så är pennan den perfekta lösningen, vilket är orsaken till hur denna vara blev Skandinaviens mest sålda tandblekningspenna.

Tandblekningspennan är mycket enkel att använda och allt du behöver göra är att pensla ett tunt lager av gelen på tänderna varje morgon och kväll. Gelen behåller du sen på tänderna under 30 minuter – då du inte får äta eller dricka något – innan du sköljer av medlet med vanligt vatten.
OBS! Direkt efter att du penslat på gelen med pennan måste du hålla munnen öppen i 30 sekunder så att medlet hinner torka.

BlueLight plasmaljus för en effektivare behandling

White Ones plasmaljus kan inte på egen hand användas till att bleka tänderna hemma. Däremot kan BlueLight mer än dubbla effekten av tandblekningspennan, varför de två produkterna säljs tillsammans i paketet Ultimate.

För att använda plasmaljuset följer du instruktionerna för tandblekningspennan fast istället för att endast vänta i 30 minuter sätter du plasmaljuset i munnen under tiden.

Plasmalampan håller du på plats genom att bita ner på skenorna som sitter på den. En av de stora fördelarna med White Ones plasmaljus är att lampan inte är särskilt tung så man slipper bita ner hårt för att hålla den på plats. Den är helt enkelt mer bekväm att använda än många andra produkter på marknaden.

Tandkräm och munspray för underhåll

Sist men inte minst har White One utvecklat en tandkräm och en munspray med blekande effekter. Dessa två produkter är inte starka nog att effektivt bleka dina tänder utan tanken är att de ska användas till att upprätthålla dina vitare tänder efter en slutför behandling.

White One rekommenderar att man använder dessa två produkter även under deras andra behandlingar för att uppnå det bästa möjliga resultatet.

I dag erbjuder företaget också en uppsättning tandkräm och munspray som utvecklats med rökare och snusare i åtanke.

Bleka tänderna med White Ones tandblekningspaket

Eftersom Dentaworks tandblekningsgel är den främsta blekningsprodukten som Dentaworks erbjuder tänkte vi nu gå igenom exakt hur man använder produkten på bästa sätt med ett par olika metoder.

Steg 1 – Förbered paketet

Första steget involverar att förbereda paketet och de produkter du ska använda. På BlueLight sitter det en plastfilm under batterierna som du måste ta bort innan du använder den för första gången. Även tandblekningspennan måste öppnas innan första användningen.

Anledning till att du ska förbereda produkterna först är att behandlingen är tidskänslig.

Steg 2 – Borsta tänderna

Därefter behöver du förbereda tänderna. För bästa resultat ska du alltid bleka direkt efter att du har borstat tänderna. Vidare ska du använda den tandkräm som levereras med paketet då den optimerar resultatet ytterligare.

Förutom att borsta tänderna precis som du gör i vanliga fall rekommenderar vi att du också torkar tänderna precis innan du börjar då gelen fäster bättre på en torr yta. Det är fördelaktigt att använda tandkartan innan behandlingar så att du kan jämföra resultaten före och efter.

Steg 3 – Applicera tandblekningsgelen

Nu är det dags för själva behandlingen.

Genom att skruva på botten av tandblekningspennan matar du fram tandblekningskräm i penseln som du sedan använder till att applicera ett tunt lager blekningsmedel på de tänder du vill bleka.

Pennans smarta utformning gör det enkelt att pensla tänderna längst bak i munnen så att blekning blir jämn över alla tänder.

Steg 4 – Låt behandlingen verka

Efter att du applicerat medlet på tänderna ska du låta det verka i mellan 20 och 30 minuter. Det är också nu som ditt BlueLight-plasmaljus kommer till användning. Du kan välja att göra behandlingen utan BlueLight men kan då inte förvänta dig samma kritvita slutresultat.

Behandlingstiden kan du anpassa efter dina förutsättningar och även om du ska satsa på 20 till 30 minuters behandling per tillfälle kan du avbryta den tidigare om det skulle behövas. Enligt företagets rekommendationer bör du dock inte överstiga behandlingstiden per tillfälle.

Steg 5 – Skölj av och njut

Processen ska du upprepa varje morgon och kväll i 14 dagar eller tills du är tillfredsställd med nyansen på dina tänder. Skulle det vara så att du har kräm kvar i pennan efter 14 dagar kan du fortsätta behandlingen och på så vis få ännu vitare tänder.

Bonustips: underhåll

Som vi nämnde tidigare rekommenderar White One att man fortsätter använda deras blekningstandkräm och -munspray även efter en lyckad behandling. Och skulle det vara så att du vill fortsätta eller förbättra en blekning kan du alltid beställa kompletterande produkter från White One, exempelvis ytterligare en tandblekningspenna.

Bleka tänderna med White Ones white strips

White strips är betydligt mycket enklare att använda sig av än paketet och processen kan delas upp i följande tre enkla steg.

1. Förbered tänderna

På samma sätt som ovan måste du noggrant borsta dina tänder och gärna torka av dem innan du använder white strips. Skulle du ha orenheter och smuts kvar i munnen är risken att tänderna bleks ojämnt vilket kan vara svårt att korrigera i efterhand.

2. Applicera white strips

Med tänderna borstade och rena klistrar du sedan på en remsa med white strips på varje tandrad (en remsa uppe och en remsa nere). Stripsen lämnar du sedan på i mellan 20 och 30 minuter innan du tar ut dem och sköljer ur munnen.

I likhet med tandblekningspennan ska du upprepa denna process varje morgon och kväll i 14 dagar eller tills du uppnått önskat resultat.

3. Njut av vitare tänder

Och så enkelt är det att bleka tänderna med white strips. Det enda som kvarstår är för dig att njuta av ditt nya, kritvita Hollywood-leende.

White Ones köp- och leveransvillkor

Nedan hittar du all den information du kan tänkas behöva om hur man beställer från White One, leveransvillkor och din ångerrätt.

White Ones Betalningsalternativ

Om du, precis som vi, har övertygats av White Ones produkter så kan vi glädja dig med att företaget stödjer fler praktiska betalningsmetoder.

Betalkort

Det vanligaste är att White Ones kunder betalar med ett vanligt betalkort. Idag har företaget stöd för Mastercard och Visa och alla betalningar sker med en 128-bitars kryptering över Payson och Paypals betalningssystem.

Betalningstjänster online

Du kan också skippa kortet och betala direkt med ditt Payson eller Paypal-konto. Betalningen sker då över samma betalningssystem som kortbetalningar.

Klarna

Inom Sverige kan du beställa från White One på faktura med Klarna, fast då endast till din bokföringsadress. Vill du beställa till en annan adress än den du är skriven på kan du inte använda Klarna.

Fakturan levereras tillsammans med varorna och du har 14 dagar på dig att betala. Notera dock att White One endast låter dig returnera varor i obrutna förpackningar så du kan inte ångra köpet efter att du testat produkten i fråga.

Internetbank

Slutligen kan du även beställa från White One med en vanlig banköverföring i likhet med hur du betalar räkningar med bankgiro och plusgiro.

Frakt & Leverans

White One har några av de bästa leveransvillkoren på marknaden. Förutom att White One skickar ut ordrar varje vardag garanterar de att du får din beställning levererad dagen efter så länge du beställer innan 14:00 (på vardagar).

Din order skickas med gratis expressleverans utan extra fraktkostnader när du beställer för över 699 kr.

Ångerrätt och returvillkor

Kunden har alltid en 14-dagars ånger/-bytesrätt från det att varorna anlänt till utsatt adress. Lägg dock märke till att White One inte har en nöjd kund-garanti som de flesta av sina konkurrenter.

Därför kan du endast returnera varor i obrutna förpackningar som inte skadats efter leverans. Du kan inte heller reklamera en produkt för att du inte är nöjd.

För att returnera eller reklamera en vara från White One behöver du fylla i returformuläret på deras hemsida.

Garantier

Som diskuterat ovan har White One inga garantier förutom den vanliga ångerrätten på 14 dagar. Givetvis har detta en negativ inverkan på vårt slutgiltiga betyg för White One och vi hoppas att de snart ansluter sig till sina konkurrenter.

White One kosttillskott och hälsovård

Sist men inte minst vill vi passa på att nämna de andra skönhets- och hälsovårdsprodukter som White One idag erbjuder. I deras sortiment hittar du allt från serum för tjockare hår och bättre ögonfransar till kosttillskott och proteinpulver.

Sammanfattning av vår White One recension

4.1

White One är pålitlig och seriös aktör inom tandblekning i Sverige. De tillhandahåller en rad mycket effektiva produkter för tandblekning hemma; produkter som älskas av både privatkunder och proffs. Och efter att ha granskat företaget och testat White Ones tandblekningskurer är även vi övertygade om att detta är en av de bästa aktörerna på marknaden just nu.

Om vi var tvungna att välja två saker som White One kan förbättra är det avsaknaden av en nöjd-kund-garanti samt att de borde sätta ihop åtminstone ett tandblekningspaket till.

Produktutbud

Innehåll

Resultat

Frakt & Leveranstid

Pris

Fördelar

 1. Ledande aktör inom tandblekning i Sverige
 2. Plasmaljus för optimerat resultat
 3. Stort urval produkter för blekning och underhåll
 4. Många erbjudanden och rabattkoder

Nackdelar

 1. Ingen nöjd-kund-garanti
 2. För stort fokus på hälsovårdsprodukter och bantningsmedel
 3. Endast gratis frakt på ordrar över 699 kr
 4. Bland de dyraste produkterna på marknaden