Om oss

Tandblekning i sig har aldrig varit så populärt som det är just nu. Det är något som växer mer och mer för varje dag som går. Många människor suktar efter det där leendet från Hollywood och ger sig ut på nätet för att läsa på och ta reda på hur och var man kan beställa eller boka tandblekning. Vi vet att det är svårt att hitta information i en stor uppsjö av olika leverantörer av produkter för tandblekning hemma. Dock vet vi att det finns en enormt olika parametrar att ta hänsyn till. På vår sida ger vi dig möjligheten att jämföra “äpplen och äpplen”, vi jämför samma saker mellan de största och mest populära aktörerna på marknaden, med våra kompletta recensioner.

Vi hoppas att du ska bli nöjd med ditt besök hos oss och att det ska ge dig klarhet i vilken leverantör och vilken tandblekningsmetod som passar just dig och ditt behov bäst.

Kontakta oss

Har du tips på hur vi kan förbättra sidan eller har du frågor?

Kontakta oss gärna via e-post: info@tandblekning.nu

Vi lägger fokus på

HÄLSA

Vi lägger stor vikt vid hälsan, vilket är något som alla borde göra. Vi granskar och jämför leverantörerna för att se så att de inte bl.a. innehåller skadliga ämnen eller är vegansk. Vi kollar bl.a. även så att de följer de EU-direktiv som finns uppsatta kring peroxid-nivåerna i blekgelen.

RESULTAT

Resultat är givetvis något som vi alla vill ha. Bäst resultat på kortast möjliga tid och för så lite pengar som möjligt, inte sant? Vi hjälper er i tandblekingsdjungeln med att hitta den aktör som erbjuder bäst resultat på kortast möjliga tid, till bäst pris.

PRIS & LEVERANS

Vilken aktör erbjuder bäst pris? Snabbast leverans? Vi listar den aktör med lägsta pris, snabbast leverans och skyltar noga vilka som har fraktfria tandblekningskit.

Vi hjälper dig att välja rätt utifrån din plånbok och ditt unika behov.

Information kring villkor och integritet

Villkor

Vi på Tandblekning.nu säljer inga tandblekningskit själva utan agerar bara som ett jämförelseorgan där vi listar de största och i våra ögon bästa aktörerna på marknaden inom tandblekning. Vi länkar därefter vidare till webbshoppen där affären görs direkt hos leverantören. Vi uppdaterar sidan löpande men reserverar oss för eventuella felaktigheter i paket eller prisuppgifter om justering nyligen gjorts hos leverantören.

Annonsering

Säljer du tandblekning och vill annonsera på vår hemsida? Kontakta oss då på info@tandblekning.nu, vi är alltid öppna för nya samarbeten men är endast intresserade av att publicera annonsering kring tandbleking och avböjer därmed vänligen men bestämt övriga intresseförfrågningar.

Affiliate

Sidan innehåller affilitelänkar där vi som företag erhåller en ersättning per förmedlat köp och samarbetar idag med Adtraction.se, Adrecords.com och Tradedoubler.com. Detta gör det möjligt för oss att ständigt arbeta för att förbättra sidan och hålla den uppdaterad med ny och matnyttig information kring leverantörerna och tandblekning.

Driver du en tandblekningssida och vill arbeta med Affiliate? Då rekommenderar vi er att kontakta någon av leverantörerna ovan för vidare diskussioner.

Kakor

Tandblekning.nu använder sig av kakor. En kaka, även kallad cookies, är en kort text som lagras i din webbläsare så att vår webbserver ska känna igen din webbläsare. Denna webbplats använder sig av helt ofarliga kakor som är till för att förbättra innehåll, navigation och sidstruktur.